Puerto de las Nieves

I denne hyggelige fiskerby finder man blandt andet naturskabte swimmingpools. Havet på østkysten af Gran Canaria er voldsomt, så beskyttelsen mod bølgerne er vigtig og nyttig. Stedet trækker en del nysgerrige turister. De færreste badede dog på denne dag. Vandet var 20 grader. Og det var for koldt for mange.

Man spadserer gennem den fine lille by med hvid – og blåmalede huse til de mange fiskerestauranter. Vi spiste på Dedo de Dios, Guds finger opkaldt efter en spetakulær klippeformation ud for restauranten. Fingeren er desværre forsvundet efter en storn i 2005. Alligevel er udsigten betagende.

Fra engelsk wikikedia: El Dedo de Dios er en 30 m høj havstabel i Atlanterhavet, ud for den nordlige del af Gran Canaria, en af ​​De Kanariske Øer. Under Tropical Storm Delta i november 2005 brød den tynde top af denne geologiske formation af og faldt i havet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *