Rom 2023

Endnu en tur til Rom Det udmærkede hotel delle Nazioni ligge lige bag ved Trevi fontænen. Her ved springvandet er der god stemning men strenge ordensregler. Politiet foræller, at der ikke er tilsvarende ordensopretholdelse nog andet sted i Italien.

Denne gang besøgte vi nogle nye steder som f.eks. Caracallas fantastiske bade. Et sted med fantastiske ruiner fra den romerske kejsertid men uden de mange turister, man finder i det romerske forum.

Mange af attraktionerne i Rom kræver forudbestilling. Denne gang havde vi husket at bestille til Galleri Borghese. En særdeles god oplevelse med rundvisning. Pauline Bonarparte som Venus Victrix i hvid marmor af Antonio Canova er et af højdepunkterne.

Udgivet
Kategoriseret som Ferie

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *