Venedig 2023

I maj måned var vi på en uges ferie i Venedig. Tidligere har vi besøgt denne vidunderlige by på dagsbesøg. Byen er fyldt med liv, seværdigheder og skønne scenerier.

Vi boede på det gode jævne hotel Marconi ved Rialtobroen. Hotellet ligger godt placeret lige ud til Canal Grande. Men værelserne ved kanaludsigt var desværre næsten ubetallige. Men mindre kunne også gøre det. Hotellet byder på en god morgenmadsbuffet og venligt personale. Stole og borde ved kanalen var til fri afbenyttelse.

Vi besøgte et par af byens parker. De grønne områder omkring Bianalebygningerne var absolut spadsereturen værd. Den jødiske ghetto, som er den tidligste, var placeret på en ø, som tidligere var jernstøberi. Getto er det italienske ord for jernstøberi.

Dogeplaladset med tilhørende fængsel og Sukkenes bro er en noget anstrængende rundtur med mange mennesker, som syntes, jeg var alt for langsom. Interessant men bliver ikke gentaget, når vi vender tilbage i 2024.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *